Начало КЛЮКАРНИК Нещо ужасно сполетя родна сексбомба на връщане от морето (СНИМКИ)

Нещо ужасно сполетя родна сексбомба на връщане от морето (СНИМКИ)

102
Сподели
Ваканцията на Ледената кралица Асдис Ран на родното Черноморие завърши със спукана гума на магистрала „Тракия“.

Както „Телеграф“ писа, бившата футболна съпруга си направи морска почивка в Свети Влас в компанията на майка си и дъщеря си.

На връщане от морето обаче дамите изпаднаха в беда на пътя. По бански Вчера следобед Асдис Ран си пусна поредица от няколко сторита, на които разказа за преживяванията си.

„В беда съм“, написа на първото си стори блондинката и показа спуканата гума. На него се вижда още, че Асдис е извадила всички куфари от багажника, явно за да извади резервната гума. На предната седалка се вижда майката на Асдис, която е по бански, а отзад се е настанила дъщеря й Виктория. След като установила, че не може да смени гумата сама, Ран се обадила на Пътна помощ и не след дълго тя дошла, а две момчета сменили спуканата гума, става ясно от поредно стори на красавицата.

Балкон Вчера на обяд Асдис публикува стори от затворения комплекс с изглед към Витоша, в който живее в София, и успокои почитателите си, че всичко е наред и вече е забравила кошмарната случка от предния ден. На огромната си тераса Ледената кралица се радва на последните есенни слънчеви лъчи и се кефи, че в София вчера следобед беше 28 градуса – много повече, отколкото е в родната й Исландия по това време.

Източник: Блиц