Начало КЛЮКАРНИК Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в понеделник важни дела...

Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в понеделник важни дела свързани с пари, Телец, Дева и Козирог приятни събития

199
Сподели

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец или имате такъв асцендент, днес благоприятно развитие ще имат важни за вас дела свързани с пари, за които имате предварителни очаквания. Събитие с роднини или с приятели ще е причина за най-различни емоции през този ден.

Като цяло понеделник носи по-скоро позитивни събития, отколкото обратното. Може да запомните понеделник със събитие или важна новина свързана с дома или със семейството ви. Възможно е да ви потърси някой, с когото не сте имали отдавна контакт.

За Овен днес ще бъде важно да се възползват от някои добри събития, без да насилват нещата да се развиват единствено по тяхно желание. За Лъв понеделник носи кратки ангажименти, малки доходи или новини от кратко разстояние. За Стрелец денят ще изиска избягване на всякакви рискове. Една неприятна новина може да ви изненада.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог или имате такъв асцендент, в понеделник ще преживеете приятни събития, стига да не се фокусирате единствено във вече възникнали проблеми или неприятности. Следете информацията, която ще получите чрез роднини или приятели, за да не пропуснете важни новини или събития. Понеделник ще бъде благоприятен ден за развитие на професионални (бизнес) или социални контакти. В емоционален план може да преживеете моменти на тъга свързани с роднина, с противоречия в семейството или с други семейни проблеми. За Телец първия ден на седмицата носи новини, които ще ви помогнат да организирате по-добре някои ваши планове за близкото си бъдеще. За Дева, днес ще бъде важно да избегнат всякакви неприятности или неприятни хора. За Козирог предстои ангажимент свързан с дете или с по-млад човек, най-вероятно от мъжки пол.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей или имате такъв асцендент, в понеделник ще ви се наложи да се ангажирате със задачи, които не са ви приятни или са свързани с неприятни за вас хора. Днес бъдете внимателни в отношенията си с човек, който присъства в ежедневието ви. Неприятностите днес (ако възникнат такива) няма да ви изненадат, но ще преминат бързо. Проблеми във вашата работа или в работата на човек от семейството ви може да бъде причина за спор или кратко напрежение в дома ви. Проявите на ревност или капризи в любовта ще бъдат безсмислени и само ще ви навредят. За Близнаци очакванията в понеделник ще са свързани с жена, с която ще има за какво да разговаряте или ще имате сериозен ангажимент за изпълнение. За Везни началото на седмицата ще изиска едно по-добро планиране на нещата, с които смятате да се ангажирате през седмицата. За Водолей това ще бъде ден, в който ще следите събития в живота на приятели, най-вероятно свързани със здраве.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби или имате такъв асцендент, в понеделник се адаптирайте по-бързо към новите неща, които днес ще възникнат като събития. Въпреки по-голямата натовареност на този ден опитайте се да балансирате, да избягвате противоречия или спадове в настроението си. В обществен план са възможни различни масови прояви на група от хора, които се борят за подобряване условията си на живот или поради друга някаква причина. Това ще бъде благоприятен ден за финансовите ви дела, стига тяхната цел да не е печалба на всяка цена. За Рак денят ще изиска вземане на важно решение, работа с някаква институция, разрешаване на сложен казус. За Скорпион днес предстоят разговори или действия с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева или с такъв изгряващ знак. За Риби ще се наложи да отидат някъде, да се срещнат с някого, да комуникират повече от обичайното

 

Източник: За жената