Начало КЛЮКАРНИК Падна голяма тайна за кралица Елизабет II, пазена е с години

Падна голяма тайна за кралица Елизабет II, пазена е с години

67
Сподели

Кралица Елизабет II продължава да бъде мистерия до някъде. През последните години обаче шумът около кралското семейство на Великобритания става все по-голям, а това кара все повече тайни да изплуват.

Преди дни наяве излезе поредно разкритие за монарха, който наскоро загуби едно от най-любимите си същества – съпруга си, херцогът на Единбург, принц Филип.

Оказва се, че кралица Елизабет II има много интересен сутрешен ритуал, за който знаели само най-близките й и персонала в Двореца. Е, вече няма нищо скрито покрито, а голямата й тайна вече излезе наяве.

Дневният режим на кралица Елизабет II е строго регламентиран и планиран до последната минута. Тя обаче държи на малко време за себе си. Едно от най-любимите й неща са сутрешните чайове и по-специално тези със закуската.

Оказва се, че ги обича толкова много, че дори го прави два пъти.

На закуска Елизабет II винаги била само и единствено с любимия си принц Филип, който до болка познавал всичките й ритуали. Много хора например не знаят за него, че той обожавал да рисува.

Вече е ясно, че камериера буди кралицата всяка сутрин в 7:30 часа с почукване на вратата. На първата си закуска в спалнята Елизабет II се наслаждава на чай и бисквитки, преди да се облече и излезе.

Старшият стилист на кралицата – Анджела Кели се занимава с гардероба и бижутата й и всяка сутрин й подготвя няколко тоалета, от които тя да си избере, в зависимост от графика.

След това кралицата се запътва към частната си трапезария за пълна закуска.

Според бившия кралски готвач Дарък Макгрейди, зърнените грани обикновено са на първо място в менюто на кралицата. След това тя се наслаждава на тост със сладко кисело мляко, плодове и много чай.

„Тя яде четири пъти дневно – закуска, обяд, следобеден чай и вечеря”, разказа преди време Макгрейди.

„Всеки ден на масата й има малко парче торта, еклери или малинови тарталети, а след това и кифлички. Поднасят й се и два вида сандвичи – пушена сьомга със сирене или домати с печено говеждо месо”, разказа той.

 

Източник: jenata.blitz.bg