Начало КЛЮКАРНИК Майката на Парис Хилтън излезе от ресторант, увита в покривка за маса-Снимки

Майката на Парис Хилтън излезе от ресторант, увита в покривка за маса-Снимки

278
Сподели

Майката на Парис Хилтън – Кати Хилтън шокира с поведение

Майката на Парис Хилтън – Кати Хилтън предизвика истински шок. Милиардерската съпруга бе на вечеря с приятелки в известен ресторант в Лос Анджелис.

След края на вечерта обаче тя си тръгна увита в покривка. И дори не скри истината от изумените медии.

„Да, облякох ресторантска покривка вместо роклята си. Много по-удобно е“, заяви Кати Хилтън. Милиардерката демонстрира необичайно високо настроение и изненадващ дух, въпреки инцидента, пише турският портал haberturk.com.

Кати Хилтън, която принадлежи към една от най-богатите фамилии в света определено успя да удиви папараците. Часове по-рано тя присъства на благотворително събитие, облечена в стилна червена рокля. В същата рокля милиардерката няколко часа по-късно влезе в елитен ресторант. По-рано през деня тя дори позира с дъщерите си Парис и Никол. Вечерта милиардерката реши да вечеря в известно заведение, в същия тоалет. Но си тръгна увита в покривка.

„Да, увих се в покривката“, заяви Кати докато се качваше в колата си. Роклята беше носена от нейния близък приятел Елиът Минц, който обаче не коментира какво е станало.

Социалните мрежи буквално заваляха от коментари и съобщения относно инцидента. Имаше съобщения, че вероятно храна или напитка е изцапала роклята. Други пък бяха убедени, че някоя част от тоалета на Кати е била разкъсана или повредена. Но нито Кати, нито някой от ресторанта е коментирал причините за инцидента.

„Може да е решила, че е по-стилно да излезе с покривка, отколкото да носи отново роклята си“, шегуват се потребители. „Ако искаше, щеше да се обади на асистента си, да й донесе друга дреха от вкъщи. Тя не го направи“, коментират запознати с холивудския начин на живот. Едно е сигурно – на това парти не са му липсвали сол и пипер.

 

Източник: За жената