Начало КЛЮКАРНИК Мариана Попова е с К0вид, обвини Лили Иванова за разнасяне на заразата...

Мариана Попова е с К0вид, обвини Лили Иванова за разнасяне на заразата (СНИМКА)

773
Сподели

Новата корона вълна е в своя апогей, а този път жертва на китайския вирус се оказа певицата Мариана Попова. Състоянието на певицата е тежко, а тя е най-притеснена за дъщеря си Екатерина, която също е с положителен тест.

Попова изля мъката си във „Фейсбук“ и скочи много остро на Лили Иванова и любимите български отбори „Левски“ и „ЦСКА“. Категорично заяви, че само да оцелее след тази тежка болест и ще напусне завинаги България. Постът й бе премахнат по-късно, явно осъзнала колко негативи ще натрупа с откровената омраза по целия български народ.

„Искам да благодаря от сърце на Лили Иванова, на двата най-любими отбора на България Левски и ЦСКА, също и на всички антиваксъри и всички останали ненормалници за това, че аз и Кати сме с К0вид. Най-много благодаря на правителството, което не зная къде е и не вижда ли какво се случва по зали, стадиони и навсякъде. Бясна съм. Някой спазва ли закони в тази държава. Благодаря ви, мили хора, пожелавам ви здраве! Мразя ви и се проклинам, че останах в тази кочина. Ако оцелея няма да остана и секунда повече. Нека Бог да ни пази“, написа Мариана Попова в личния си профил във „Фейсбук“.

Коментарите под поста не са от най-дружелюбните и Мариана репи да коригира написаното. Тя постна две снимки – на публиката от концерта на Лили Иванова и на тази от футболен мач и написа лаконичко: „Личен избор! Отдавна знам, че няма смисъл“.

Нейни приятели в социалната мрежа я обвиниха, че на 14 август тя също е имала концерт в Бургас. Мариана Попова се оправда, че е пяла на 50% заетост на местата, каквито са били рестрикциите. Категорична е, че в момента има бум на заразата и подобни масови прояви са недопустими. Самата Попова е отменила плануваното си турне, което бе предвидила за пролетта. Ситуацията е много несигурна и тя е решила на не рискува.

 

Източник: show.blitz.bg