Начало КЛЮКАРНИК Преслава претърпя коренна промяна-Снимка

Преслава претърпя коренна промяна-Снимка

115
Сподели

Преслава се е преобразила тотално!

Фолк звездата Преслава се е превърнала в голяма домашарка заради дъщеря си Паола, която вече е на 3 годинки. Певицата не скри в интервю, че е загърбила нощните купони извън работните си ангажименти.

Преслава сама призна колко се е променила, заради малката Паола

Дори и когато има рожден ден, както беше през юни тази година.

На празника си тя предпочела да събере гостите по обедно време, а не в късните часове както обикновено.

„Все още се чувствам млада“, заяви в интервю за „Преди обед“ 37-годишната пайнерка. „Хубаво парти беше, изкарахме си добре. Започнах вече да си правя партитата като детски рождени дни, за да може и Паола да присъства до определен час вечерта.

Миналата година го направих следобед, а приятелите ми почнаха да се чудят защо правя рождения ден по-рано от септември, когато е родена Паола. Объркаха ни“, смее се изпълнителката на „Лъжа е“.

Бъдейки майка и действаща певица, добричлийката е използвала максимално „ваканцията“ около пандемията.

„Обърнах повече внимание на семейството, а дъщеря ми е много доволна от това. Тя държи просто да сме заедно и както казва: „Хайде да си играем, мамо!“ Когато се събуди сутрин, гледа да ме събуди, независимо в колко часа съм си легнала.

Не се оплаквам, защото времето прекарано с нея ме зарежда на 100 процента. А и после спим заедно следобед“, разказва гласовитата брюнетка. На въпроса дали Паола е наследила таланта й и ще тръгне по нейния път, звездата казва:

„Не знам дали е гласовита, не мога да кажа още. Времето ще покаже. То аз в детската градина изнасях концерти… ще видим как ще се случи и с моята принцеса“, споделя Преслава.

 

Източник: За жената