Начало КЛЮКАРНИК Ето как изглежда недостъпният палат на Цеца Величкович отвътре – пълен е...

Ето как изглежда недостъпният палат на Цеца Величкович отвътре – пълен е с антики! (снимки)

152
Сподели

Сръбската звезда Цеца Величкович крие ревностно личното си пространство зад стените на дом-палат . Въпреки че никога не е изпитвала необходимост да парадира със състоянието си, примата на балканската музика наскоро успя да накара всички да зяпнат.

Тя за първи път показа дома си отвътре и определено предизвика изумлението на много голяма част от почитателите си.

Цеца Величкович дом

Вилата, в която живее семейство Ражнатович в Дедине, излъчва лукс и е истински дворец.

Ражнатович вила

Въпреки че Цеца никога не е искала да се хвали публично с това и да показва интериора на дома си в медиите, тя не можа да се сдържи да не сподели един бегъл поглед отвътре. Най-често това се случва чрез снимки в Instagram – нейни и на дъщеря ѝ, Анастасия.

Ражнатович дом

На фотосите жилището обичайно е фон за красивата певица, когато реши да сподели някой момент с феновете си. А от кадрите можем поне да хвърлим поглед към личните й покои и да видим, как изглежда всичко вътре.

Цеца къща

Анастасия Ражнатович дом

Прозорците са покрити с тежки завеси, а масите са антични, масивни и изработени от истинско дърво. Прави впечатление, че доминиращият цвят в дома на Цеца е кафяв, но в различни нюанси. Кремавите тонове обаче също са широко разпространени.

Цеца Величкович вила

домът на Цеца Величкович

Любопитна подробност е, че певицата определено обича скъпите неща и с охота ги показва. Така например, ако на масата има часовник – той е златен, с интересна форма и изящни детайли. Ако е стол – характеризира се с авангарден дизайн.

къщата на Цеца Величкович

Цеца Величкович палат

Прави впечатление, че Ражнатович предпочита най-вече златния цвят и медните тонове за декорациите в дома си, както и че обожават свещи и картини.

 

Цеца Величкович

Цеца Величкович лукс

Цеца Величкович с дом-мечта сн. Инстаграм

Вилата, която е на няколко етажа разполага също така и с широко мраморно стълбище и колони. По желание на певицата, преди няколко месеца в къщата са изградени още вътрешен басейн и Спа зона, така че насладата и релаксацията в дома на Ражнатович да са гарантирани.

вилата на Величкович

домът на Цеца Ражнатович

луксозен дом

 

Цеца Величкович палат

 

Източник: kliuki.net