Начало КЛЮКАРНИК Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец в сряда...

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец в сряда неочаквани промени! Телец, Дева или Козирог ще се зарадвате на пари!

304
Сподели

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец или имате такъв асцендент, изненадите в сряда ще са свързани с работата или с бизнеса ви. Те по-скоро ще са вследствие от предишни ваши действия и решения.

В сряда може да ви зарадват пари, които ще дойдат от различни източници. Избягвайте неприятности, чието развитие няма да може да контролирате. Адаптирайте се бързо към неочакваните промени или събития, които ще възникнат днес. За Овен ще бъде важно да намерят дипломатичен начин за общуване и работа с хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец.

За Лъв денят не носи някакви смайващи успехи, а по-скоро ще окаже натиск за приключване на вече започнати дела. За Стрелец финансовите дела ще имат по-голямо значение днес, като планиране на разходи, търсене на нови източници на доходи и др.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в сряда мнозина ще се зарадват на пари, чието получаване е било забавено или отлагано досега поради различни причини. Сряда вещае неочаквано събитие или новина свързана с роднина. Това ще бъде един благоприятен ден да направите една покупка за дома си, която да ви донесе удобства и настроение. Задълженията в дома ви не бива да ви създават негативни емоции. Поемете своите отговорности и задължения без да създавате напрежение около себе си.

За Телец денят носи радостни новини, осъществяване с успех на важни задачи и планове. За Дева днес също ще има благоприятни възможности за придвижване в правилна посока на важни планове. Денят носи преживявания с хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион. За Козирог приятното събитие днес може да има връзка с някаква придобивка или подарък.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в сряда от вас ще се изиска повече твърдост и увереност в действията ви. Вашата сила ще бъде в умението ви да следвате своите цели и планове за деня, без да пилеете времето си и без да следвате сляпо хората около вас. Връзките с чужбина могат да имат интересно и успешно развитие. Днес търсете разбирателство и хармония в отношенията си с хора, с които ще имате контакти. Този ден ще благоприятства любовни срещи и преживявания. За Близнаци денят ще има много бързо развитие и ще изиска донякъде работа в екстремални условия (но не за лошо). За Везни днес предстои интересен, полезен и продуктивен разговор с жена във връзка с някаква работа, бизнес или социална дейност. За Водолей днес всичко ще върви наопаки или ще сте подвластни на неконтролируеми от вас емоции.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в сряда ще търсите хармония в живота си, но трудно ще я постигате, тъй като тревогите във вашия живот и в средата, където живеете ще са по-големи. Стремете се към отговорност при изпълнение на днешните си задачи и не създавайте затруднения на други хора, да изпълнят своите ангажименти. Нека има равновесие в действията, в думите и в мислите ви. Избягвайте прояви на горделивост или алчност. За Рак денят носи повод за събиране, приятна среща или важна положителна новина. За Скорпион днес ще възникнат различни задачи свързани с пари или с документи, както е и възможно да получите такива важни за вас новини. За Риби предстои важен разговор с мъж, който ще даде отражение на ваши планове свързани със семейството или с дома ви.

 

 

Източник: За жената