Начало КЛЮКАРНИК Д-р Ефраимов: Искат да ни дупчат, за да лапат по 7 млрд.!...

Д-р Ефраимов: Искат да ни дупчат, за да лапат по 7 млрд.! Отказвам да участвам в това

2373
Сподели

Хасан Ефраимов няма да участва в призивите за ваксинации и не иска да работи в условия, в които ти трябва специален документ, за да упражняваш професията си!

Един от лекарите у нас, които са твърдо против зелените сертификати, е д-р Хасан Ефраимов от Добрич. Той е на мнение, че това не просто е форма на дискриминация, но и опит за принудително ваксиниране, пише Sofia-post.com.

Акушер-гинекологът е пред спиране на професионалната си дейност, тъй като няма въпросния сертификат, а и няма намерение да се ваксинира. Той приема пациенти само след като ги е информирал, че не е ваксиниран, след което те сами решават дали да отидат при него.

Докторът обаче е категоричен, че в момента, в който направят ваксинацията за доболничната помощ задължителна, той ще напусне професията и ще търси друг начин за препитание.

“Тук става въпрос за много пари, а заповедите идват от мното високо. Целта е да направят тези ваксини абонамент и два пъти годишно да ваксинират по едни 6-7 млрд. души.”, смята д-р Ефраимов.

Той отказва да участва във всичко това и изобщо няма намерение да се ваксинира. Затова за него става много трудно да упражнява професията си.

“Познавам добре фармамафията, тези хора са способни на всичко. Тези ваксини срещу коронавирус, които в момента предлагат, са експериментални. През 2024 г. ще влязат в имунизационния календар, тогава може вече да си сложа. Просто не искам да съм част от експеримент.

Недопустимо е да се оказва такъв натиск върху населението. Имунитетът при коронавирусите трае между 3 и 4 месеца. Целта е да ни набутват дозите си през 6 месеца и да си продават флаконите.”, казва лекарят.

Той е категоричен, че тези Ковид ваксини в момента не са изпитани както трябва, защото за целта са нужни между 10 и 12 години, тъй като има не само ранни усложнения, но и късни.