Начало ЗА ДОМА Задължително трябва да се отървете преди Нова година от тези неща (СНИМКИ)

Задължително трябва да се отървете преди Нова година от тези неща (СНИМКИ)

240

Много от нас в новогодишната нощ си обещаваме да започнем живота си от начало. Оказа се, че за да постигнем това за начало е необходимо да се отървем от боклука, който „за всеки случай“ държим у дома.

Затова направихме списък на пет неща, от които трябва да се отървете преди Нова година, за да може следващите 12 месеца да ви вървят по вода и щастието да ви съпътства във всеки аспект.

Счупени неща


Необходимо е да се отървете от счупените (дори и леко пукнати) съдове. Също така се сбогувайте и със счупените уреди или скъсани дрехи.

Така не само ще освободите място за нови неща, но и ще се избави от негативите, които носят стари неща.

Колекции от списания


Съхранявайте всякакви видове списания и вестници, които преди са били модерни. Но не го правете и сега!

Тези неща са не само безполезен боклук, заемащ пространство, но и място за натрупване на голямо количество прах, кърлежи и т.н.

Стари кърпи и чаршафи


Да, точно. Не късайте такива неща за повторна употреба или пък, за да направите парцали от тях. Тук важи същият принцип както при стари, ненужни списание. Ако сърце не ви дава да ги изхвърлите, дайте ги на нуждаещите се.

Нещата, които дразнят


Всеки от нас има у дома неща, които са досадни, но които не може да изхвърли: стара вещ, подарена от баба, или сувенир, донесен от някое пътуване и т.н. Но ако тези неща вече не са приятни, те спокойно могат да бъдат изпратени в кошчето.

Всичко, което е станало ненужно на този етап от живота ви
Планините от стари учебници, речници, тетрадки и други неща, останали от времето на обучението ви, но днес вече не са от значение, също трябва да бъдат изхвърлени без колебание. Вече сте израснали този етап от живота си, нали?

Като се отървете от всички стари, ненужни неща, ще освободите място за всичко ново.

 

Източник: jenata.blitz.bg