Начало ЗА ДОМА С този трик винаги ухае цялата баня и още 18 полезни идеи...

С този трик винаги ухае цялата баня и още 18 полезни идеи за хитри домакини

809

Добрите лайфхакове трябва да отговарят на 3 основни изисквания: да бъдат прости, бързи и евтини. И разбира се, те трябва да бъдат полезни в моменти, когато традиционните решения или не могат да се използват, или вече са били използвани и са били неефективни.

И така, потребителите започнаха да споделят тези гениални трикове помежду си онлайн и ние събрахме най-запомнящите се в тази статия, които определено ще ви помогнат в много отношения

Ние не можем да живеем без прости и ефективни решения. И няма да се изненадаме, ако веднага след като прочетете тази статия, се запитате: „Как бих могъл да живея без това преди?“ Тези съвети са наистина добри.

 

19. Мицеларната вода премахва замърсяванията от маратонките.

18.

Това наистина работи, когато няма друг начин да заредите телефона си.

17. Поставете няколко капки етерично масло върху ролката тоалетна хартия, така че банята ви ще мирише приятно през цялото време.

16. Можете да навиете ролките от подаръчна опаковка много по-лесно, ако ги увиете в картонена ролка.

15. За да донесете храна вкъщи и да я затоплите, включете нагревателя на седалката.

14. Поставете балони на закачалки, за да предотвратите изплъзване на дрехите, ако не искате да инвестирате в закачалки с гумено покритие!

13. Претопляне на пицата в покрит тиган на слаб огън = хрупкава коричка и топено сирене.

12. Нямате нужда от специална четка, можете просто да използвате фиба и проблема веднага ви е решен

11. Можете да използвате обикновена вилица, за да премахнете тези следи по килима, направени от мебели.

10. Ако сте купили банани, които все още не са узрели, можете да ги загреете във фурната, за да станат до желаното състояние

9. Използвайте пружина, за да фиксирате кабел, така че да работи по-дълго време.

8. Да, това не е най-добре изглеждащият калъф за слънчеви очила. Но е по-добре от нищо, ако трябва да ги транспортирате и пазите в безопасност, нали?

7. Ако трябва да измиете много картофи (например за голяма вечеря), използвайте съдомиялната си машина.

6. Ако отивате на парти и не искате да вземете чантата си само за да държите ключовете си, прикрепете ги към сутиена си.

5. Използвайте лепило велкро, за да предотвратите плъзгане на килим по пода.

4. Намажете червилото върху фиксатора и залепете маскираща лента към пластината, след което затворете вратата, за да определите къде фиксаторът контактува с пластината.

3. Напръскайте маслото по цялото тяло и след това добавете любимия си парфюм. Маслото ще заключи аромата върху тялото ви

 

2. Ако имате главоболие и нямате болкоуспокояващи, опитайте да сложите бананова кора на челото си. Благодарение на високата концентрация на калий ще облекчи болката.

1. Ментоловата пяна за бръснене е ефективно лечение на слънчеви изгаряния. Нанесете малко пяна върху кожата (не търкайте), оставете я за 30 минути и след това изплакнете с хладка вода. Повторете, ако е необходимо.

 

 

Източник: За жената