Начало КЛЮКАРНИК Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец в неделя...

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец в неделя изненади! Рак, Скорпион или Риби важни задачи!

274
Сподели

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, неделя ще ви бъде приятно да общувате с деца или с по-млади от вас хора. За това може да имате конкретни причини, свързани със семейството или с професионалните ви ангажименти.

В неделя се ангажирайте по-сериозно с неизпълнени задачи от отминаващата седмица. Днес изненадите може да имат всякакъв характер, да ви въздействат по неочакван начин и дори да променят живота ви. Това ще бъде благоприятен ден за възстановяване на позабравени познанства. За Овен неделя носи неудовлетворение от пропуснати възможности, елементарни грешки и пропуски от ваша страна.

За Лъв денят носи повод за радост, усмивка или задоволство. За Стрелец опасностите се крият вътре в самите вас, във вашата неувереност или несигурност, подозрителност към другите хора около вас.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, неделя ще бъде добре да планирате финансовите си дела за новата седмица. Вероятно ще разчитате на очаквани парични постъпления, но съвета ми е да не избързвате с това. Неделя ще бъде важен ден за работа, която трябва да свършите в дома си, в стопанството или на работното си място. Днес може да очаквате добри печалби от търговия или други финансови отношения в бизнеса си. Внимание ще изиска събитие или разговор свързан с дете или с внуче. За Телец това ще бъде един обикновен, изпълнен с рутинни задачи ден. За Дева ще бъде добре да се направи внимателна ревизия на финансовите средства в семейството и тяхното изразходване през този месец. За Козирог неделя може да донесе интересен разговор с мъж.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, неделя ще бъде важен ден за изпълнение на вашите домашни задължения. Днес ще успеете да приключите с някои подобрения или нововъведения в дома си. Неделя ще бъде благоприятен ден за любовните ви отношения, за приятни изненади, които ще подготвите за любимия човек. Новите романтични връзки създадени днес ще имат дълготрайно време на развитие. В неделя някои от вас ще разговарят относно наследствен имот или относно бъдещи действия свързани с неговата поддръжка, продажба, отдаване под наем и др. Днес може да отделите време за среща или събиране свързано с жена. За Близнаци това ще бъде един интересен и в много отношения успешен ден. За Везни неделя ще предостави възможност за реализация на поне един важен план или идея. За Водолей романтичните, любовни, интимни или брачни отношения могат да имат интересно развитие.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в неделя ще ви се наложи да стартирате някои важни задачи, чието развитие или финализиране може да бъде бъде утре. Днес може да възникнат неочаквани възможности да разрешите ваш проблем, да възстановите напрегнати отношения, да намерите изход от сложна ситуация. Изненадите днес в голяма степен ще имат връзка с хора, които живеят близо до вас. Днес може да проведете срещи или разговори, които ще са важни за вашето образование, кариера или бизнес. За Рак това ще бъде благоприятен ден за реализация на полезни и интересни срещи или събирания. За Скорпион семейството с неговите проблеми, задачи и ангажименти ще бъде ваш приоритет. За Риби предстои обсъждане на важни дела с жена.

 

Източник: За жената