Начало КЛЮКАРНИК Чакат Мегз в съда, за да я вкарват в затвора, а тя...

Чакат Мегз в съда, за да я вкарват в затвора, а тя е в Дубай и …

245
Сподели

С фалстарт тръгна делото срещу дизайнерката от Раковски Миглена Каканашева. Днес в Районния съд в Пловдив трябваше да се проведе разпоредителното заседание за инцидент от 8 април 2019-а., пише Марица бг

Тогава, според обвинението, Мегз не спира с мердецеса си на знак „Стоп“ на кръстовището на ул. “Петър Парчевич“ и ул.“Христо Смирненски“ в Раковски и се блъска в хонда. В резултат на катастрофата 71-годишна пенсионерка в японската кола е със счупен крак.

Срещу дизайнерката е повдигнато и второ обвинение – че е шофирала в период, в който принудително ѝ е била отнета книжката.

Мегз обаче не се яви в съдебната зала и делото беше отложено, съобщиха за „Марица“ от съда. Причината – дизайнерката е нередовно призована.

Съдийката посочила, че по делото има данни, че Мегз е в чужбина, и заявила, че ще изиска справка за задграничните ѝ пътувания.

Преглед в профила на Мегз в Инстаграм сочи, че в момента се намира в Дубай.

Все още не е посочена дата за следващо заседание, но се очаква то да се състои в края на следващия месец.

Припомняме, че Мегз изненада много последователите си в социалните мрежи с една снимка, която много навежда на мисълта, че се е омъжила в Дубай, където се намира в последно време.

Скандалната дизайнерката отдавна си мечтаеше да стане семейна, да стане майка и изобщо да изживее мечтано лично щастие и изглежда желанието й е вече факт.

 

Източник: Блиц