Начало КЛЮКАРНИК Тъмната страна на легендарния Джеки Чан – злодейства и изневери

Тъмната страна на легендарния Джеки Чан – злодейства и изневери

647
Сподели

Ако някой е истинска световна звезда, това е Джеки Чан. Този човек е заснел над 150 филма и е активен актьор от 60-те години на миналия век.

Твърди се, че той е единственият истински наследник на Брус Лий. Той е първият, който смеси комедия с бой и филмите му са истинско удоволствие за гледане.

Въпреки че през годините е любим актьор на мнозина, той крие тъмна страна зад маската на добрия човек.

В автобиографията си, която публикува през 2015 г., той разкри някои подробности, които шокираха света.
Тогава той призна:

Чан е роден през 1954 г. в Хонконг от самотна майка, който била толкова бедна, че обмисляла да го продаде на британски лекар за 200 долара, за да оцелее.

„Когато спечелих първите пари, веднага започнах да ги харча. Но проблемът беше, че започнах да пия неуморно или по-скоро да се напивам. Сутринта карах из града с порше, а вечерта с мерцедес. Пиян, спомня си Чан как прекарвал свободното си време, когато не бил на снимачната площадка.

Той се жени през 1982 г. за Джоан Лин, тайванска актриса, с която има две деца. Но той сам признава, че е станал насилник заради алкохола:

„Веднъж ударих сина си Джеси толкова силно, че той излетя и падна на леглото. Тогава наистина преувеличих с грубостта. Не само Джеси беше уплашен, но и жена ми беше шокирана“, пише той в автобиографията си, която публикува през 2015 г.

Чан описва себе си като невежо момче, което направило 10 милиона долара за една нощ по това време и не било изненадващо, че се оказал незрял, защото бил зле повлиян от славата и богатството.

Той също така признава, че е изневерил на съпругата си с младата красавица Илейн Нг И Ли, която беше Мис Азия през 1990 г.

В книгата обаче не се споменава извънбрачната му дъщеря Ета Нг, днес 19-годишно момиче, с което се сдобил от това приключение.

Веднъж Ета каза, че никога не е смятала Чан за свой баща, затова написа съобщение в Instagram.

„Домът е семейство, което можете да изберете сами. Любовта без съмнение е по-силна от кръвта.“
Чан признава в книгата, че след като се оженил, е започнал да ходи по клубове и да изневерява на жена си с по-млади момичета.

„Залагах и изневерявах на жена си. Спомням си, че на една такава среща срещнах едно красиво момиче, а знаех само прякора й – Номер 9. Продължихме да се виждаме в малката й стая с ниски тавани. Спомням си, че много хора се опитваха да ни гледат през малката цепнатина на вратата. Но тази стая беше истински малък рай за мен…“.

 

Източник: Блиц