Начало КЛЮКАРНИК Сърчаджиева призна голяма болка на дъщеря си

Сърчаджиева призна голяма болка на дъщеря си

252
Сподели

Александра Сърчаджиева е жена, която мина през всичко и днес е на живо пред всички. „На живо“ се казва и нейната изповед-моноспектакъл, която ще направи на 11 май в зала 1 на НДК. Тя е мъжко момиче, което не се страхува от нищо.

По думите ѝ не можеш да очакваш друг да те направи щастлив.

„Човекът е животно, научено да оцелява. Когато знаеш, че нямаш избор да се изправиш, просто трябва да го направиш. Самосъжалението е нещо много приятно. Не е вярно, че това, което се случва на вас, не се случва и на другите. Затова трябва да се изправим“, сподели тя в предаването „На фокус“ на Нова телевизия. И допълни, че трябва да подадем ръка на паднал човек.

„На живо“ е нейният живот, разказан на сцена.

„Това не е представление, а преживяване. Отне ми година и половина да събера тази смелост. Реших, че друг трябва да напише текста. Подходящите хора се появиха и ми помогнаха да реализирам своята мечта“, обясни актрисата. Споделя, че спектакълът й носи облекчение и й действа като терапия.

 

Най-вече се притеснява за дъщеря си София, която я пита защо „жълтата“ преса пише за нея. Когато присъства на моноспектакъла, много й харесва и двете плачат заедно.

 

Източник: Блиц