Начало КЛЮКАРНИК Голяма промяна в живота на Брад Пит след раздялата с Анджелина Джоли

Голяма промяна в живота на Брад Пит след раздялата с Анджелина Джоли

301

Брад Пит направи откровена равносметка на психическото си състояние след раздялата с Анджелина Джоли. Актьорът продължава напред, но призна пред британското издание GQ, че емоционалните сътресения и тъгата са неразделна част от израстването.

58-годишната холивудска суперзвезда се бе отдала на живот във въздържание след финализирането на развода с Джоли през 2016 година, но отново намери положителния поглед върху живота поради убеждението, че на някакъв етап от живота си всички изпитваме болките на сърцето.

 

“Мисля, че всички сме с разбити сърца. Винаги съм се чувствал доста самотен в живота си, самотно израснах като дете, сам някъде там, и това доскоро, преди да получа прегръдка от приятели и семейство” – сподели Брад Пит.

Той разкри, че въпреки усещането си за отчужденост е намерил приятелски кръг и подкрепа след решението си да спре с алкохола през 2016 година. Новоразведената звезда изкара ,8 месеца в посещения на група на “Анонимни алкохолици”, като прегърна основните им принципи да не се докосват до вещества, които влияят на ума. Та е попаднал в “готина мъжка група” и се чувствал сигурен.

Пит бил пушач откакто се помни, но взел решение да отстрани и цигарите от живота си, като ги заменил с никотинови дъвки. Той призна, че не е от хората, които могат с 1-2 цигари дневно, а от хората, които действат на принципа “всичко или нищо”.

Актьорът си спомня за периоди от миналото си, когато ежедневно  е пушил марихуана.

“Изкарах по-голямата част от 90-те години криейки се да пуша трева. Беше много неудобни при цялото онова внимание” – разказа той пред New York Times през 2019 година.

Пит живя с Джулиет Луис от 1990 до 1993 г., след което бе с Джитка Похлодек от 1993 до 1994 г. После дойде Гуинет Полтроу, с която бяха заедно от 1994 до 1997 г. През 1998 г. той се влюби в Дженифър Анистън, за която беше женен от 2000 до 2005 г. Двамата се разделиха скоро, след като пътят на Пит се кръстоса с този на Анджелина Джоли по време на снимките на “Мистър и мисис Смит”, където двамата си партнират в главните роли.

Година по-късно Джоли обяви, че е бременна с първото им дете, последваха и близнаци, а сватбата стана през 2014 година, след 9 години съжителство.

Само след още две години, през 2016, Анджелина Джоли поиска развод, който бе финализиран три години по-късно.

След развода Пит изкара един романс с 29-годишната Никол Потуралски, но сподели пред GQ, че не можел да се отърве от усещането за надвиснало проклятие. Той имал натрапчиви сънища, в които го намушкват и се събуждал ужасен, питайки се защо му причиняват това.

“Това спря преди година-две, когато започнах да се вглеждам обратно в този сън и да питам “защо” – разкри актьорът.

 

Източник: bg-voice