Начало ВЕСТИ Момчето, предсказало C0VID пандемията, смрази с прогноза за 2023-а

Момчето, предсказало C0VID пандемията, смрази с прогноза за 2023-а

875

16-годишният инидец Абигия Ананд, който още през 2019 г. предсказа, че светът ще се изправи пред най-страшното си изпитание – „неизвестна досега болест, която ще бъде много трудно победена“, а след това се оказа ужасяващо прав, продължава да споделя прогнозите си за света в собствения си канал, пише plovdiv24.bg.

В едно от последните си видеа младежът разкрива и какво, според него, ще се случи през 2023 г., макар и едва да сме преполовили 2022-ра.

Абигия започва с предсказанието си относно финансовото състояние на Русия, което той твърди, че ще бъде много добро, въпреки всички рестрикции и последици от войната с Украйна.

След това продължава с темата за К0вид-19, като споделя много обезпокоително предчувствие, а именно, че светът ще се сблъска с още една тежка вълна и това ще бъде през зимата на 2023-та. Тя ще бъде много по-опасна и пагубна от всички предишни, но вероятно ще бъде последната от този мащаб.

Ананд предрича, че мутацията на вируса ще продължи, ще се появят нови щамове, но след това К0вид-19 ще се трансформира в нова форма и вече няма да бъде толкова опасен за човечеството.

16-годишният индиец предупреждава, че 2023 г. може да се окаже сложна, тъй като ще има недостиг на суровини и проблеми с реколтата, което може да доведе до световен глад.

А макар светът да е настроен негативно към 5G технологиите, развитието им ще продължи и те ще служат добре на хората, ще допринесат за развитието на планетата към по-добро. Абигия продължава пророчеството си, като изтъква, че в момента планетите в Слънчевата система се нареждат по начин, който говори за бъдещи сериозни проблеми на Земята.

Той предупреждава, че през следващите 20 години светът ще се промени бързо и драстично и че предстоят много тежки изпитания. Човечеството ще започне да пренарежда ценностите си още през 2023-та, като старите ценности ще бъдат напълно изоставени, за да бъдат замени от нови, като част от тях ще бъдат радикални.

Абигия съветва да не губите парите си в излишни покупки, а да започнете подготовката за тотално нов живот.

 

Източник: Блиц