Начало КЛЮКАРНИК Скандалът се разгаря! Обявиха Алла Пугачова за наркоманка, тя отвърна с…

Скандалът се разгаря! Обявиха Алла Пугачова за наркоманка, тя отвърна с…

250
Сподели

След като пожела да бъде обявена за чуждестранен агент в знак на солидарност със съпруга си, руската легенда Алла Пугачова беше обвинена, че е тежко зависима от лекарства.

73-годшната певица публикува видео в социалните мрежи. На кадрите е с децата си от Максим Галкин Хари и Лиза, а докато показваше масата, на която семейството й е седнало, реши д се похвали и с медикаментите си. „Моите хапчета“, каза руската примадона на видеозаписа, ясно показвайки, че ползва лекарства.

 

Известен факт в Русия е, че Пугачова от години страда от редица здравословни проблеми. Лекар обаче успя да разгадае каква е опаковката с хапчета, които певицата взима, пише „Телеграф“. Според Мариат Мухина, докторът на медицинските науки, диетолог и невролог, музикалната легенда приема медикаменти, за да подържа физическата си форма.

Мухина смята, че примадоната си е направила бариатрична операция за отслабване. „И когато хранопроводът е пряко свързан с червата, микроелементите не се абсорбират. Тогава трябва постоянно да приемате лекарства. Ако не изпие всичко, ще развие анемия, човекът просто няма да оцелее“, отбелязва лекарят.

Мухина смята, че е Пугачова имала и байпасна операция, която може да излекува диабет. Затова певицата трябва редовно да приема антикоагуланти и хранителни добавки за укрепване на сърдечния мускул. „Тоест планина от хапчета е нормалното състояние на Пугачова. Сигурно е на хормонална заместителна терапия. Без нея Пугачова ще има остеопороза. Остеопорозата при жените може да доведе до фрактура на бедрото, а това е заболяване със 100% забавена смъртност “, сподели Мухина пред руската медия „Внимание“.

Алла Пугачова напусна Русия малко след началото на войната в Украйна. Въпреки че не каза дума по въпроса, съпругът й Максим Галкин е шумен критик на Кремъл, с което успя дa си издейства статута на чуждестранен агент. Пугачова го защити и поиска Москва да обяви и нея за чуждестранен агент.

 

Източник: Блиц