Начало КЛЮКАРНИК Меган с изненадващо решение: Поиска от крал Чарлз III да…

Меган с изненадващо решение: Поиска от крал Чарлз III да…

506

След като погребението на кралица Елизабет Втора вече мина, отношението в кралското семейство тепърва ще се изясняват. Западните медии съобщиха ексклузивната новина, че Меган Маркъл е поискала лична среща с крал Чарлз Трети преди да отлети за Калифорния с принц Хари.

 

Според информацията, херцогинята на Съсекс поканила краля на разговор „на четири очи“, с който да изглади разногласията между нея и Хари с кралското семейство. И веднъж завинаги да бъде сложен край на нападките помежду им. Меган отправила молбата си към Чарлз чрез писмо, но дали той е откликнал положението, все още не е известно.

Вече знаем, че херцозите на Съсекс все още са във Великобритания, но предстои да се върнат при децата си Лилибет и Арчи възможно най-скоро. Кралските експерти коментират, че постъпката на Меган е изключително смела и едва ли много жени биха дръзнали на подобно действие.

Говори се, че Маркъл е пожелала да изглади всички недоразумения с членовете на фамилия с този разговор и да даде обяснение за всичко, което „надроби“ заедно с Хари през последните две години. И ако трябва да бъдем откровени – ако не за друго, то за смелостта и високото самочувствие можем да се възхищаваме на Меган.

 

Източник: Блиц