Начало КЛЮКАРНИК Трагедия сполетя Дженифър Лопес, изтри всичко в профилите си заради…

Трагедия сполетя Дженифър Лопес, изтри всичко в профилите си заради…

364

Милионите последователи на Дженифър Лопес са шокирани. Звездата изтри всичките си снимки от социалните мрежи Instagram, Twitter и TikTok и вместо това сложи траурна черна снимка на профила си, пише „Телеграф“.

След това неочаквано решение на Джей Ло веднага тръгнаха всевъзможни спекулации. Повечето от феновете обаче са убедени, че певицата не е сполетяна от трагични обстоятелства, а е предприела поредния си маркетингов ход.

 

Болшинството от почитателите на Лопес твърдят, че тя най-вероятно се оттегля за кратко от социалните мрежи преди да съобщи важна новина.

Според слухове, витаещи в нета, в отношенията на Дженифър Лопес и Бен Афлек е настъпил разрив, но най-големите фенове на изпълнителката не желаят да повярват в нея, тъй като съвсем скоро двойката сподели общи видеоклипове, на който щедро демонстрира своята любов.

Може би Джей Ло е решила да се оттегли от социалните мрежи, подобно на съпруга си, за да се съсредоточи върху връзката им и да отмести вниманието от личния си живот. В България, когато някой сложи черна снимка в профила си, иска да уведоми приятелите си, че е загубил близък човек.

Не е ясно как в западните нации тълкуват поставянето на черна профилна снимка, но до този момент говорителите на двете знаменитости не са давали официални изявления, за да уточнят какво точно се е случило.

Почитателите тръпнат в очакване, за да научат какво всъщност се е случило на звездата.

 

Източник: Блиц