Начало КЛЮКАРНИК Кралица Летисия нагорещи страстите до червено със секси тоалет (СНИМКИ)

Кралица Летисия нагорещи страстите до червено със секси тоалет (СНИМКИ)

128

Кралските особи по света винаги живеят под зоркото око на обществото не само заради дейността, която вършат, но и заради начина си на обличане.

Въпреки че британската принцеса на Уелс – Кейт Мидълтън често попада в модните класации, една дама от Испания не ѝ отстъпва в стила и заслужава мястото сред най-добре облечените кралици.

 

Става дума за кралица Летисия, която често се превръща в модно вдъхновение, залагайки на много по-обикновени дрехи, отколкото повечето от нас са свикнали да виждат в гардеробите на кралски особи.

Тя също така печели точки и с факта, че почти винаги залага на местни дизайнери, подкрепяйки испанското развитие и промотирайки сънародниците си пред света.

За поредното си кралско задължение, кралица Летисия ни даде идея за празничен тоалет, който не включва рокля или пола. Подходящ е за всяка от нас, която търси едновременно удобство и елегантност, като в същото време облеклото може да се носи както на официални партита, така и в офиса или в друга ежедневна среда. С две думи – перфектната комбинация.

50-годишната кралица Летисия стана част от събития, свързани с повишаване на осведомеността за психичното здраве и интелектуалните увреждания, посещавайки болницата Parc Sanitari Sant Joan de Déu в Барселона.

Тъй като ѝ предстояха множество срещи и разговори, кралската особа искаше да носи нещо удобно и елегантно, залагайки на идеална комбинация от изцяло червен цвят.

Съпругата на крал Фелипе облече ярък червен пуловер на Hugo Boss, който съчета със страхотен чифт кожени панталони. Вълнената блуза се отличава с кръгло деколте и по четири метални копчета на двата ръкава. Панталонът с висока талия беше комбиниран с тънък черен колан, а всичко това се завърши от кафяви токчета.

Интересното е, че кралица Летисия се е появявала вече с този червен пуловер. Тя го закупува през 2019 година, малко преди пандемията от коронавирус. Що се отнася до обувките, кралската особа ги носи от още по-рано. 50-годишната дама беше видяна с тях за първи път през далечната 2015 година.

Този път аленочервеният тоалет беше комбиниран с красиви висящи перлени обеци и пръстен. Гримът на Летисия беше ограничен до минимум, включващ само лека очна линия и розов гланц за устни. Що се отнася до прическата, косата на кралицата беше разделена на път, а двете части се спускаха свободно по раменете и гърба.

Визията е сред многото кожени комплекти, които кралицата има в гардероба си, като редовно избира подобни цветни опции за изпълнението на кралските си задължения.

 

Източник: jenata.blitz.bg