Начало ВЕСТИ Изчезналата Фанка е била убита, има задържан

Изчезналата Фанка е била убита, има задържан

165

28-годишната Фанка от с. Пъдарско, община Раковски, която от три дни беше в неизвестност, е била убита от бившия си мъж.

Жената изчезна в петък сутринта, докато е отивала на работа. Извършителят на тежкото престъпление е задържан, като при проведените разпити е направил и самопризнания. В момента разследващите извършват оглед на мястото, на което тялото на жената е било изоставено след убийството.

 

Очаква се прокуратурата да поиска постоянен арест за извършителя.

Близки и познати на изчезналата Фанка я търсили от петък сутринта. Издирването е приключило тази сутрин, когато е било намерено тялото на младата жена.

Фанка Иванова Атанасова /28г./ тръгнала за работа към село Пъдарско около 5 ч. сутринта на 25 ноември. Оттогава дирите ѝ се изгубили. Нейните лични вещи – телефон и дамска чанта, са били открити същия ден. Обявена за издирване от близките й на 26 ноември.

В деня на изчезването, след като не отива на работа, работодателят започва да ѝ звъни, но тя не вдига. След това телефонът не отговарял.

Нейни близки започнали да я търсят, минавайки по обичайния път на жената. Забелязвали спрян странично микробуса, който тя управлявала. Той е бил с леко открехната врата. По-късно е открит телефонът ѝ и дамската ѝ чанта.

Източник: Блиц