Начало КЛЮКАРНИК Кристиан Костов влиза в „Гласът на България“, изненадата е пълна (СНИМКИ)

Кристиан Костов влиза в „Гласът на България“, изненадата е пълна (СНИМКИ)

383

Кристиан Костов ще пее на финала на „Гласът на България“, а изненадата се оказа огромна за неговите фенове и последователи в социалните мрежи, които със сигурност не са очаквали такъв ход от него.

Изпълнителят, който редовно хвърля в потрес с причудливите си промени във визията, вероятно и този път ще прикове погледите с ексцентричност, за да не изневери на стила си.

 

 

Наскоро едно негово селфи направо изуми всички, защото на кадъра той просто не прилича на себе си – а на член на корейската K-pop група BTS. На всичкото отгоре под снимката е написал: „K-drama“, а буквата К в случая означава името на звездата, останалото е повече от ясно.

През октомври стана ясно, че членовете на бандата BTS спират с музикалната си кариера, но не защото се отказват. Причината е доста по-различна, а защото трябва да служат в армията. С това решение те сложиха край на продължилия години дебат дали заслужават освобождаване от задължителна служба.

Както е известно, всички мъже в Южна Корея под 30-годишна възраст, годни за военна служба, трябва да отбият около две години в редиците на армията. Наборната военна служба е най-вече наложителна, защото Северна Корея представлява огромна заплаха към националната сигурност. Отказът от задължителната служба пък се приема като престъпление и може да доведе до лишаване от свобода. Ето защо феновете на Крис в социалните мрежи са меко казано изумени от новата му визия./show.blitz.bg