Начало КЛЮКАРНИК Милица от „Ергенът“ лъсна в сайт за възрастни, иска 6 долара за…...

Милица от „Ергенът“ лъсна в сайт за възрастни, иска 6 долара за… (СНИМКИ)

686

Дали вече има изненадани, ако стане ясно, че някое от момичетата в „Ергенът“ всъщност не е точно такава, за каквато се представя?! Едва ли, а Милица е поредния пример за това. Уж свенливата, ранима и много влюбчива брюнетка се оказа бая скрита лимонка, както се казва.

Оказва се, че тя има профил не къде да е, а в платформата за възрастни OnlyFans, където срещу определена сума пари всеки би могъл да има достъп до доста пикантни и горещи кадри. Нещо повече – от профила й става ясно, че Мили обещава много неща –  всеки ден шоу на живо, писане на мръсни съобщения, снимки и видеа, свързани с фетиши, както и да оценява мъжки достойнства… само срещу 6 долара на месец!

 

Уви, профилът ѝ е бил активен последно през септември 2021 г., въпреки че Мили е обещавала да е активна всеки ден. А в профила ѝ е имало доста провокативни снимки.

 

Наскоро в „Ергенът“ Милица призна, че е била освободена от работа. Това обаче не се е случило заради профила ѝ онлайн, а заради участието ѝ в шоуто. Именно в „Ергенът“, Милица показва и доста странно поведение. Тя се разочарова, че Евгени не я покани на едно от груповите занимания на момичетата, въпреки че тя му рязала мезета и полагала грижи за него.

Но нека не забравяме, че именно нейният подарък към Евгени бе едно от най-кръндж нещата, виждани на малкия екран. Милица му подари… гипсова отливка на гърдите си.

 

Източник: show.blitz.bg