Начало КЛЮКАРНИК Братовчедът на „Ергенът“ Евгени призна, че победителката е…

Братовчедът на „Ергенът“ Евгени призна, че победителката е…

204

Новият най-желан тв ерген става все по-интересен, особено когато системно се появяват нови и нови, любопитни подробности за живота му, казани не от кого да е, а от родния му братовчед.

Наскоро Генадий Генчев бил на обичайната си фитнес тренировка, когато до него се приближава мускулест мъжага и му задал така важния въпрос: коя ще спечели тазгодишния сезон на шоуто. Неочакваната ситуация развеселила много в първия момент младежа, който едва ли е предполагал да му се случи точно това, където и да се намира.

„Днес бях на фитнес… Никога не съм се смял така… Към мен се приближи супер нацепен батка на около 30 – 35 години, тежеше поне 120 кг. Не го познавам, виждал съм го в залата, но не го познавам… Погледна ме и ми каза: -Кажи ми моля те, коя ще спечели „Ергенът“?“, пише в социалните мрежи братовчедът на пианиста.

По-любопитното в случая е, че в отговора на този въпрос на стената на братовчед си, реши да се намеси и самият Евгени. „Мога да кажа, че каквото и да си мислят, че ще стане, най-вероятно грешат. Има мноого неща, които тепърва ще се случат“, написа многозначително той./show.blitz.bg