Начало ВЕСТИ Просякиня със скъпа кола хвърли в ступор пазаруващи в Кауфланд

Просякиня със скъпа кола хвърли в ступор пазаруващи в Кауфланд

531

Пловдивчанин остана изненадан от поведението на своя съгражданка, на което станал свидетел пред голям магазин в града, пише Глас нюз бг.

Росен Д. разказва, че видял млада жена, която молила за по „левче“ влизащите в магазина.  Събирала и стотинките, които оставали в пазарските колички по паркинга. Росен Д. подчертава, че пловдивчанката не била от малцинствен произход и видимо била облечена  прилично.

Поведението учудило мъжа, който решил да я наблюдава. Той споделя, че за час тя не престанала да „проси“. След това със събраните пари влязла в магазина, където си купила храна.

После се качила в автомобил и си тръгнала.

„Просто нямам думи, колко може някои хора да бъдат изобретателни и вместо в трудоспособна възраст да работят 8 часа.  За един час спечелиха толкова, колкото някои хора за ден!“, заключава пловдивчанина.

Вижте цялата публикация на Росен Д., публикувана без намеса:

„Вчера –  13 март 2023 година, при влизане в „Кауфланд“ на „Пещерско шосе“ до магазин „Лидъл“, забелязах млада жена на видима възраст около 30 години да проси. Жената не беше от ромски произход, беше облечена със спортен клин и маратонки „Найк“. 

Беше доста пъргава и имаше спортно телосложение. Ходеше при всеки влизащ в магазина и молеше за левче, на останалите им взимаше празните колички и взимаше 50 стотинки от тях. 

Спрях се и я наблюдавах. Просеше около час, след което влезe в магазина и с изпросените пари напълни пълна чанта с хранителни продукти! След това се качи в лек автомобил „Мазда“ и отпраши в някаква посока. 

Просто нямам думи колко може някои хора да бъдат изобретателни и вместо в трудоспособна възраст да работят 8 часа за един час спечелиха толкова, колкото някои хора за ден!“

Ситуацията буди широк отзвук в мрежата. Някои граждани се дивят, че мъжът е загубил време, за да наблюдава чужди действия. Други считат поведението на младата жена за неприемливо.

 

Източник: Блиц