Начало ВЕСТИ Индийското момче пророк вещае нови беди за хората, от юли до август...

Индийското момче пророк вещае нови беди за хората, от юли до август ще има „нещо много сериозно“

326

Известният астролог-предсказател Абигия Ананд от Индия беше обикновен тийнейджър. Но след това започва да се интересува от астрология и предсказанията му стават наистина пророчески.

Младият мъж прогнозира пандемията от коронавирус и политическата нестабилност през 2022 г. Преди ден Ананд публикува новата си прогноза. Той предупреждава, че ни очаква период на катаклизми и промени.

Индийското момче-пророк направи прогноза за това какъв ще бъде светът през 2023 г. Според него мрачният Сатурн ще окаже огромно влияние върху живота на хората, поради което през следващата година и половина на планетата ще има финансово изместване към фармацевтичната индустрия.

Най-опасното време ще бъде от март до октомври 2023 г., възможни са опустошителни земетресения, смята Ананд. От юли до август той предсказва „нещо много сериозно“, пише glasnews.bg.

„Може да е събитие, свързано със земетресение“, каза младият пророк.

Ананд свързва събитията с 29 май, деня на пълното слънчево затъмнение. Важните събития от следващите месеци ще доведат до това, което ще се случи през есента и през декември.

В тези месеци, според прогнозите на пророка, възможността за „голямо природно бедствие“ е изключително висока, което ще засегне живота на планетата до март 2024 г. Вторият вариант – крупна катастрофа, причинена от човека.

Сатурн обаче влияе върху науката и технологиите, в които могат да се появят пробиви.

И накрая, през 2023 г. има възможност за голяма измама, която ще бъде „изненада“ с много жертви.

Истинска революция може да се случи в сектора на горивата, особено при природния газ.

Ананд подчертава, че сега Земята преминава през 400-годишен цикъл, който ще повлияе на съдбата на цялата планета.

В края на своето предсказание индийският пророк посъветва хората да бъдат по-състрадателни към животните и природата, а също и да не си създават допълнителна негативна карма от лошите си действия.

 

Източник: Блиц