Начало КЛЮКАРНИК Кристина от „Ергенът“ се оказа скрита лимонка

Кристина от „Ергенът“ се оказа скрита лимонка

40

Кристина Пламенова, която бе една от първите изгонени във втория сезон на „Ергенът“, първоначално се представи като умна и образована дама, попаднала сред евтини момиченца. Оказва се обаче, че и самата тя не е много по-различна, поне в морален аспект, от тях.

Нахаканата блондинка е учила „Право“ пет години и е дипломиран юрист, но изглежда не това за нея е мечтаната реализация. Още като студентка Кристина е искала да бъде известна, поради което и постоянно се бутала в телевизията.

 

Преди три години дори се появява в телевизията на Слави Трифонов „7/8 ТВ“, в предаването „Вечерта на Северозапада“, когато негови водещи са Краси Радков, Георги Милчев и Борис Солтарийски.

Според различни слухове, тиражирани в публичното пространство, за да се добере до покана в телевизията, амбициозната блондинка е минала през не едно или две легла, а за нейни любовници се спрягат Годжи и дори самият Слави Трифонов.

Още преди тях обаче, юристката упорито се бута към популярността. Тя има снимка с Даниел Петканов, направена през пролетта на 2017 г.

По онова време Лудия репортер е все още необвързан. Да, същата година той се ожени за Александра Богданска, но чак есента, когато двамата участваха във „ВИП Брадър“.

Дали е имало нещо по-интимно между Кристина и Петканов, можем само да гадаем. Поне засега.

 

Източник: show.blitz.bg