Начало ВЕСТИ Омъжената от 10 г. Стефани отиде на женска почивка в Гърция и...

Омъжената от 10 г. Стефани отиде на женска почивка в Гърция и направи разтърсващо разкритие за съпруга си

267

Съпруга и майка получи много повече от това, за което си беше платила, когато отиде на почивка в Гърция за своя 40-и рожден ден само с приятелки. Стефани Хенсън напусна Великобритания като омъжена от 10 години жена, но когато се завърна, животът ѝ се преобърна тотално.

Сега, вече на 41 г., Стефани от Ливърпул, която е майка на 4 деца, разказва, че по време на 10-дневната си почивка в Кефалония през 2022 г. е направила разтърсващо разкритие за своя съпруг, пише „Мирър“.

Докато тя и две нейни приятелки си прекарвали страхотно далеч от стреса и ежедневните проблеми, внезапно осъзнала нещо.

„Спомням си, че докато ме нямаше си мислех колко много ми липсват децата, но съпругът ми изобщо не ми липсваше. Бях в най-лошата форма в живота си и ми светна – вкъщи бях нещастна, затова направих нещо по въпроса“, споделя тя.

Докато разпускала край басейна и говорела с приятелките си, Стефани стигнала до извода, че вече не обича съпруга си: „Прекарвах си страхотно с момичетата и мисълта да се върна вкъщи при съпруга ми беше ужасна. Имах момент на просветление в хотела, че съм нещастна в брака си откакто го помня. Така че, когато се прибрах, сложих край веднага. И знаех, че съм взела правилното решение, когато видях неговата реакция“.

След като си получила снимките от почивката, Стефани решила, че новата глава от живота ѝ като самотна майка е идеалното време да промени външния си вид. Тя започнала да се упражнява и драстично променила диетата си. Свалила много килограми.

Месеци по-късно Стефани срещнала и нов мъж, когото запознала с децата си.

 

„Ако не бях отишла на тази почивка, все щях да съм в капана на брак с мъж, когото вече не обичам, така че от това, че съм там, където съм сега, не мога да бъда по-щастлива“, завършва тя.

Източник:  pochivka.blitz.bg