Начало КЛЮКАРНИК Хилда скочи на Яна Маринова в „Капките“ заради… (СНИМКИ)

Хилда скочи на Яна Маринова в „Капките“ заради… (СНИМКИ)

860

Къде реални, къде режисирани, конфликтите в тазгодишния сезон на хитовото шоу за имитации „Като две капки вода“ са повече от любопитни. Особено този, който се очертава между Хилда Казасян и Яна Маринова, и е активно коментиран сега от фенове на формата в социалните мрежи.

В самото начало на шоуто избухнаха невиждани сцени и словесни шамари между Веселин Маринов и Димитър Рачков, който първо се сдърпаха в ефир, пък после се помиряваха няколко епизода. Дали нещо подобно няма да се разиграе скоро време и между журиращата Хилда Казасян и участничката Яна Маринова?!

 

Наскоро двете си размениха някои словесни шамари, които нямаше как да не направят впечатление на мнозина. По мнения от мрежата засега повечето нападки идват от Казасян, която е вече за 11-та година жури в шоуто. Отстрани изглежда, че тя къта някаква неприязън към актрисата, която до момента е сред най-слабо представящите се участници на сцената на предаването.

Джаз певицата критикува актрисата от самото начало на сезона, заявявайки й право в очите няколко пъти, че не може да пее. Последният упрек дойде след имитаията на Яна на Майкъл Джексън.

Видно е, че Яна винаги приковава вниманието от сцената заради уникалната физическа форма, в която се намира. Въпреки че е преполовила 40-те, Маринова е много секси. Хилда Казасян пък, е само с 8 години по-голяма от Яна Маринова, но съвсем не изглежда по този начин, което вероятно отключва и някаква, чисто женска, ревност в нея. Дали това е така, ще става ясно тепърва от епизодите на шоуто.

 

Източник: show.blitz.bg