Начало КЛЮКАРНИК Ето как изглежда Мария след нанесения побой от Мирослав (ВИДЕО)

Ето как изглежда Мария след нанесения побой от Мирослав (ВИДЕО)

450

След като преди дни гръмна бомбата, че Мария е пребита брутално от мъжа си Мирослав, ето, че дойде време попфолк певицата да се появи за първи път след случилото се.

Направи го в профила си в социалните мрежи, в кратко клипче, което уверява феновете й, че въпреки всичко тя изглежда добре. Това поне се вижда от кадрите. Навярно тези дни Мария ще пусне и още.

Както е известно преди дни стана ясно, че съпругът й Мирослав Соколов е под домашен арест заради закана за убийство и нанесена телесна повреда. По непотвърдена информация певицата е била бита в семейния апартамент в София във вторник. Първите думи на Мария бяха, че тя е добре и на този етап няма да коментира повече, но в Instagram си позволи малко повече.

Дни по-късно изпълнителката показа как изглежда след шокиращата новина. Певицата сподели свое видео, на което е с очила и облечена в тъмни спортни дрехи.

Въпреки че е прикрила с очила очите си, според почитателите си тя изглежда добре и поне на пръв поглед без видими следи от физическа саморазправа. Тепърва обаче предстои певицата да сподели повече за инцидента./show.blitz.bg