Начало КЛЮКАРНИК Билалов разцепи ефира с това, което каза в „Стани богат“

Билалов разцепи ефира с това, което каза в „Стани богат“

93

Водещият на „Стани богат“ Михаил Билалов за пореден път прояви самоирония. Тази вечер той започна предаването за знания със следните думи:

„Здравейте, дами и господа. Честит рожден ден на гениалния Винсент Ван Гог! Знаете ли какво е общото между него и мен? Ушите! И за неговото и за моите се носят легенди. Неговото липсва“, каза той с усмивка.

След това посрещна на стола на богатството лекарката Далал ал Заяд, която стартира вчера участието си, отговаряйки на първите шест въпроса, за последния от които ползва жокер „50:50“.

„Добър вечер, красива докторке? Ти си онколог, полусирийка, полубългарка и майка на Емо, който те записа против волята ти тук, и който е излъгал почти всичко за това какво майка му прави и какво не“, каза Билалов при стартирането на играта й днес.

„В кой филм Ал Пачино произнася репликата „Кажете здрасти на малкия ми приятел“? – „Белязаният“, „Шофьор на такси“, „Бъгси“ или „Десперадо“, попита я водещият, а тя помоли за помощ от публиката. Зрителите я насочиха към отговор „А“, тя се довери и това се оказа вярно.

Преди въпрос №8 тя заключи 2000 лева като втора сигурна сума. Той бе следният: „Къде активно се използва мобилно приложение, с което хората проверяват дали са роднини с човека, с когото се срещат?“

Опциите бяха Индонезия, Канада, Исландия и Румъния. Тя използва и последния си жокер „Обади се на приятел“. От студиото се свързаха с колегата й Омар Албаяти, той й каза Исландия и това се оказа верен отговор.

Питането за 3000  бе: „Кой обект не е в списъка на новите седем чудеса на света, съставен чрез гласуване в цял свят, и публикуван през 2007 г.?“ Възможностите тук бяха Мачу Пикчу в Перу, Колизеумът в Рим, Акрополът в Атина и Великата китайска стена.

Докторката се спря на последния вариант и той се оказа верен, което я прати на въпрос за 5000 лева.Преди да го зададе Билалов размени няколко думи със сина на участничката, който разкри, че се е разбрал с майка си да вземе 35 процента от спечелената сума.

„Реклами за какъв продукт пише един от класиците на южноамериканската литература Хорхе Луис Борхес?“ бе въпросът за 5000 лева, а отговорите бяха Автомобили, Недвижими имоти, Лекарства и Кисело мляко. Тя маркира отговор „А“, но се оказа D и така си тръгна с 2000 лева.

Билалов разцепи ефира с това, което каза в "Стани богат"

Източник: Блиц